Megszakadt a veretlenségi széria

Megszakadt a veretlenségi széria

Három meccs után kapott ki Sátori Barnabás együttese.

Illés Akadémia U13 – ZTE FC U13 1–3 (0–1, 0–0, 0–1, 1–1)
Illés Aka. U13:
Kovács V. – Majlinger, Hányi B., Molnár B., Lajos – Németh L., Máté, Lengyel – Bangó. Cserék: Dudás – Baranyi, Tóth N. Vezetőedző: Sátori Barnabás.

Hasonlóan az U12-esekhez, az U13-asok is rendkívül szűk kerettel, mindössze 10 mezőnyjátékossal tudtak kiállni az Országos bajnokság Észak-nyugati csoportjának 6. fordulójában.

Az első félidőben mindössze egy találat született, az első negyedóra végén szerezték ezt az egerszegiek. A térfélcsere után büntetőből voltak eredményesek a kékek, majd az utolsó negyed elején már háromra nőtt a különbség. Ez utóbbi nem tartott sokáig, mert Lajos Patrik szép mozdulattal emelte át a kapust – ezzel a góllal alakult ki a 3–1-es vendéggyőzelem.

A labdabirtoklási fölényünk egész mérkőzésen megvolt, azonban ez a mai napon meddőnek bizonyult. Sajnos a támadózónában a minőség hiányzott a részünkről, míg az ellenfél az átmenetekre épített, ezekből szerezte góljait. Gratulálok nekik a győzelemhez! Nekünk többet kell mutatnunk a kapu előtti területen: ezúttal kevés helyzetet is alakítottunk ki

– nyilatkozta U13-asaink vezetőedzője, Sátori Barnabás.