Ez nem a mi napunk volt

Ez nem a mi napunk volt

A fordulópontokból nem mi jöttünk ki jól.

Puskás Akadémia U14 – Illés Akadémia U14 3–1 (1–0)
Illés Aka. U14:
Hajba – Bock, Fonnyadt, Takács Á., Szalma (Orbán, 41.) – Magadics (Székely, 52.), Molnár B., Szakács (Ládonyi, 41.) – Mihók (Lakatos, 41.), Szabó B. (Bujdos, 63.), Angler B. Vezetőedző: Körhöcz György.
Gólszerző: Lakatos (48., 2–1)

Az Illés Akadémia U14 a forduló előtt a dobogó alsó fokán tanyázó Puskás Akadémia vendégeként lépett pályára a 6. körben. A meccs elején a hazaiak szerezték meg a vezetést, ez rá is nyomta a bélyegét a meccsre, igaz, egy kezezés után indult meg a felcsútiak akciója. Jól futballoztak a hazaiak, előttük volt több helyzet, megérdemelt volt a vezetésük. Változtatott is a szünetben Körhöcz György: hármat is cserélt a vezetőedző.

Gyors gólváltással indult a második játékrész: egy rövid felszabadítás után a felcsúti támadó 16 méterről lőtt a rövid felsőbe (2–0). A 48. percben egy indítás után Lakatos Krisztián vette át a labdát, majd szép egyéni megoldást követően lőtte ki a hosszú sarkot, 2–1. A cserék lendületet adtak számunkra, egyértelműen visszajöttünk a meccsbe, amikor egy pontrúgás után elaludtunk védekezésben és 3–1-re változott az eredmény. Hiába volt a második félidő sokkal inkább kiegyenlítettebb, nem tudtunk többször betalálni, így a hazaiak otthon tartották a három pontot.

Ma nem sikerült ráerőltetni akaratunkat a hazaiakra. A jól játszó, rendkívül szervezett ellenfél vezetett egy félidő után. Próbáltuk rendezni a sorainkat, a cserékkel egyértelműen stabilabbak lettünk, ám a második félidő fordulópontjaiból nem jöttünk ki jól, így megérdemelten nyert a Puskás Akadémia

– vélekedett Körhöcz György.