Megőrizte hazai veretlenségét U13-as csapatunk

Megőrizte hazai veretlenségét U13-as csapatunk

Ugyan kétszer is vezettek Szűcs János tanítványai a Veszprém gárdája ellen, ám a vége így is 2–2-es döntetlen lett.

Illés Akadémia U13 – Veszprémi FC USE U13 2–2 (1–0, 0–0, 1–1, 0–1)
Illés Aka. U13.: Schepanski – Bock, Molnár B., Orbán, Szalma – Magadics, Lakatos, Módly – Szabó B. Cserék: Hajba B. – Dörnyei, Reiber, Mihók, Angler B., Németh B., Székely. Vezetőedző: Szűcs János.
Gólszerzők: Lakatos (9., 1–0), Orbán (56., 2–1)

Az 5. fordulóból a veszprémiek kérésére elhalasztott mérkőzést pótolták be a csapatok az Illés Akadémián, és Szűcs János legénysége úgy kezdett, ahogyan hazai pályán illik, azaz már a mérkőzés elején fölénybe kerültek a mieink és a 9. percben a vezetést is sikerült megszereznünk: egy szöglet után Lakatos Krisztián lőtte a hálóba a lecsorgó lasztit. A folytatásban is jöttek a helyzetek, ám az újabb találatok sajnos nem. A második etap közepén aztán szépen lassan átvették a játék irányítását a vendégek, de szerencsére a szünetig maradt az 1–0 a javunkra.

A harmadik felvonásban sem javult a helyzet. Rendre a veszprémiek birtokolták a labdát és az 54. percben Zsuppán Kornél góljával az egyenlítés is összejött nekik. Erre viszont szinte postafordultával válaszoltunk is: Orbán Roland egy szöglet utáni fejesével módosította 2–1-re az állást. Ennek ellenére sem nyugodhattunk meg, mivel továbbra is a vendégek domináltak, akik komoly erőket mozgósítottak az egalizálás érdekében. A mieink egészen a 75. percig állták a sarat, ám akkor egy szép kombináció végén ismét bevette Zsuppán Kornél a kapunkat és ezzel ki is alakította a 2–2-es végeredményt.

Minden csapat életében vannak olyan meccsek, amikor nem sikerül jó teljesítményt nyújtania. Ez nálunk most egy ilyen mérkőzés volt. Pozitívum az, hogy egy jó együttes ellen rossz játékkal is sikerült megőriznünk a hazai veretlenségünket. A játékunk pedig volt és lesz is ennél sokkal jobb. Dolgozunk tovább, ahogy eddig is tettük

– fogalmazott a mérkőzést követően Szűcs János vezetőedző.