Megoldották a második feladatot is U15-öseink

Megoldották a második feladatot is U15-öseink

Ugyan nem játszott olyan jól, mint az UTA Arad ellen, ám így is 3–0-ra verte a Szeged-Csanád Grocsis Akadémia gárdáját Németh Richárd legénysége.

Az aradi nemzetközi torna második játéknapján a Szeged-Csanád Grosics Akadémia gárdájával találkoztak Németh Richárd és Varga Roland tanítványai, akik az első félidőben Liplin Bence találatával kerültek előnybe: egy szerzett labdából kialakult támadásunk végén 6 méterről helyezett a hálóba támadónk. Mivel a szünetig már több gól nem született, 1–0-s állásnál vonulhattak pihenőre a csapatok. Térfélcsere után viszont nagyon gyorsan jött a második gólunk: egy szép akció végén egy kipattanó labdát lőtt a kapuba Meskó Márk. A folytatásban is egyértelműen a mieink tartották kontroll alatt a történéseket és a végjátékban Klement Dávid átadása után Sipos-Kiss Dániel állította be a 3–0-s végeredményt.

Némi csúszással kezdődött a 2×30 perces mérkőzés, így viszont picit nehézkesen indult számunkra a meccs. Ráadásul ezúttal egy másik pályán játszottunk, aminek a talaja nem igazán kedvezett a mi kombinatív játékunknak. Ettől függetlenül is megszereztük a vezetést. Szünet után a két találatunk mellett már több helyzetet is kidolgoztunk, így akár nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. Összességében úgy fogalmaznék, hogy megoldottuk a mai feladatot is. Azzal elégedett vagyok, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a meccset. Játékban viszont többet vártam a srácoktól, de azért a körülményeket figyelembe véve, nem lehetek nagyon elégedetlen sem

– értékelte a mérkőzést Németh Richárd vezetőedző, aki ezúttal a Németh Bence, Őri Krisztofer –   Bécsy Bendegúz, Hende Dániel, Kiss Benedek, Klement Dávid, Krone Niklas, Liplin Bence, Markó Martin, Meskó Márk, Molnár Levente, Pécskai Levente, Sági Marcell, Söptei Bálint, Sipos-Kiss Dániel, Szele Máté, Szilvási Ámos, Szücs Péter, Tasnádi Áron, Tóth Erik és Virág Ádám alkotta keret valamennyi tagjának játéklehetőséget adott.