Megnyerte a Balaton Trophyt az Illés Akadémia U15

Megnyerte a Balaton Trophyt az Illés Akadémia U15

Három különdíjat is begyűjtöttek a szombathelyiek!

A remekül sikerült első nap után rögtön az elődöntőben találta meg a Sátori Barnabás–Varga Roland-edződuó által irányított Illés Akadémia U15. Itt aztán a Champions Kijev A-csapata ellen brillírozott a csatársor, hiszen a vasiak 10–0-ra győztek, pedig a nagy meleggel is meg kellett küzdeniük a fiúknak. A góljainkon Szakasics Péter (3), Zsiga Patrik (2), Pljesovszki Gergő (1), Pécskai Levente (1), László Krisztián (1), Dudás Zénó (1) és Nagy Kristóf (1) osztoztak. Az 1. helyért a csoportban már megismert Rukh Lviv ellen játszottunk: a lembergieket ezúttal 3–0-ra győztük le (gólszerzőink: Zsiga Patrik, László Krisztián, Palkó Áron), így a Balaton Trophy győztese az Illés Akadémia U15-ös csapata lett.

Az Illés Akadémia U15 tornagyőztes kerete: Farkas Dávid, Németh Bence – Abért Barna, Abért Olivér, Bécsy Balázs Bendegúz, Bene Dániel, Blum Barnabás, Dudás Zénó, Erdei Merse, Gyapjas Botond, László Krisztián, Liplin Bence, Nagy Kristóf, Németh Richárd, Palkó Áron, Pécskai Levente, Pljesovszki Gergő, Rózsa Máté, Szabó Bence, Szakasics Péter, Tóth Ábel, Vér Dávid, Zsiga Patrik. A zöld-fehérek szakmai stábjának tagjai: Sátori Barnabás (vezetőedző), Varga Roland (asszisztens edző), Fehér Zoltán (erőnléti edző), Rózsa Dániel (kapusedző), Kocsis-András Julianna (fizioterapeuta) és Szalai János (gépjárművezető).

A jól szervezett tornán három különdíj is Szombathelyre került. A legjobb edzőnek a tornagyőztes csapat vezérét, Sátori Barnabást választották. Kapusaink lehúzták a rolót, egyik mérkőzésen sem kaptak gólt, így a torna legjobb hálóőre Németh Bence lett! A Balaton Trophy gólkirálya pedig az összesen 7 találatig jutó Szakasics Péter lett!

Mindenképpen az volt a célunk, hogy a szezon legvégére betervezett tornán az új játékosokat megismerjük, a próbázókat megnézzük, és egy jó közösséget formáljunk. Mindez ezen a hétvégén megvalósult! Egy nemzetközi tornán való szereplés plusz motivációt adhat a labdarúgóknak: azt gondolom, hogy amellett, hogy legfontosabb célkitűzésünket, azaz a jövő csapatának építését megkezdtük, a kiváló eredménnyel még arra a bizonyos i-re is feltettük a pontot. Rendkívül hasznos két napon vagyunk túl! Az elődöntőben és a döntőben játszottunk a legjobban, és teljesen megérdemelten nyertük meg a tornát

– nyilatkozta Sátori Barnabás immáron a hazafelé tartó úton.