Még ez a CSGO-rangadó sem döntött

Még ez a CSGO-rangadó sem döntött

A hétvégén egy újabb MNEB CSGO kvalifikáción vettek részt a játékosaink.

Az Illés Akadémia Spirit számára az elmúlt időszak egyik legfontosabb eseménye a Magyar Nemzeti Esport Bajnokság CSGO-versenyének harmadik kvalifikációs tornája volt.

A verseny előtt az első helyről vártuk a sorsolást a carokann csapatával holtversenyben, 110-110 ponttal. A sorsolás most mindkét csapat számára kedvező volt az előző hétvégékkel ellentétben, hiszen mi a felső, a carokann pedig az alsó ágra került, ezzel biztosítva azt, hogy a mezőny két legjobbja csak a döntőben találkozhasson.

A mieink kiegészültek vizerrel a hétvégére, így végre a teljes csapatunkkal állhattunk ki a versenyen, pedig a hétközi edzések foghíjasok voltak a hiányzóink miatt.

A döntőig viszonylag sima út vezetett a csapat számára, ahol a MIX elleni győzelem után várható módon a carokann lett a mi ellenfelünk. Érdekesség, hogy a carokannt az a cruly erősíti, aki a nyári Eb-selejtezőn még az Illés Akadémia Spirit játékosaként brillírozott.

A pályát az ellenfél kezdte jobban, 8–2-re is elhúztak, de aztán sikerült szépen felzárkózni: sajnos nem eléggé, hiszen a végső győzelmet, és ezzel a 100 pontot carokann szerezte meg.

Így a jelenlegi kvalifikációs állás 210-180 az ellenfél javára. Az utolsó, mindent eldöntő kvalifikációs pontvadászat vasárnap, 25-én 15:00-tól lesz látható az esport1tv twitch csatornáján.

Hajrá, IAS!