Még az U12 meccsel ezen a héten

Még az U12 meccsel ezen a héten

Egy veszprémi túra és egy hazai találkozó vár Tóth Zsolt legénységére.

Az első helytől mindössze négy pontra, hetedik pozícióban zárta az őszt az Illés Akadémia U19-es csapata. Horváth Rudolf és Horváth András ezen a héten még hét edzést vezényel a srácoknak.

Felsőházasként zárt a bajnokság őszi szezonját legelőször befejező U17-es együttesünk. Kovács László és Nagy József szintén hét tréninget tart Mohos Barnabáséknak.

A hatodik helyen fejezte be a 2021/2022-es kiemelt bajnokság első felét az Illés Akadémia U16. Németh Richárd és Körhöcz György ezen a héten még hét edzésre várja a srácokat.

A tabella éléről tekint a mezőnyre az U15-ös gárdánk. Sátori Barnabás és Varga Roland hétszer dolgoztatja meg a fiúkat.

Az U14-eseknél még nem teljes az őszi tabella, de a mieink már lejátszották az összes meccsüket. Szűcs János csapata az utolsó hat fordulóban veretlen maradt, így jelenleg az ötödik helyen állnak Hende Dánielék. Ők szerda kivételével minden hétköznap edzenek.

Keddtől-csütörtökig tart tréninget az U13-as csapatnak Nagy László. Az U12-esek hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken gyakorolnak. Tóth Zsolt együttese szerdán Veszprémben játszik, szombaton pedig a Mosonmagyaróvárt fogadják a zöld-fehérek.

Két-két vépi túra és két-két szabadtéri gyakorlás vár Faggyas Milán U11-eseire és Biegner Dániel U10-eseire. Hujber Gábor U9-esei kedden lesznek a műfüvön, míg szerdán és csütörtökön Táplánszentkereszten. Pados József az U8-asok számára kedden és pénteken tart edzést a tápláni teremben. Szabó Róbert az U7-esek kedden és csütörtökön várja a Désiben.

Hétfőtől csütörtökig, összesen ötször várja edzésre az U19-es lányokat Tebeli György, míg ugyancsak ötször tréningeznek a Győrffy Mátyás–Ferencsik Evelin-edzőpáros U17-esei, és a Luki András, illetve Kollár Anna irányította U15-ös lányok is.