Második meccsén is négyet vágott az U17

Második meccsén is négyet vágott az U17

Szabolcsban diadalmaskodtak Sátori Barnabás tanítványai.

Nyíregyháza Spartacus U17 – Illés Akadémia U17 0–4 (0–2)
Illés Aka. U17.:
Szekeres – Kovács A., Vert, Szabó B., Horváth H. (Muzsi, 77.) – Kovács P., Tama G. (Domján, 83.), Lórántfy (Vígh, 65.) – Horváth B. (Váncsa, 77.), Horváth K., Papp Cs. Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerzők:
Nagy D. (öngól 1., 0–1), Tama G. (19., 11-esből, 0–2), Horváth B. (53., 0–3), Szegedi (öngól 71., 0–4)

Már rögtön az első percben a hazaiak hálójában táncolt a labda, ugyanis egy jobbról érkező beadás Nagy Dominikról került a gólvonalon túlra. Ezt követően is Sátori Barnabás tanítványai diktálták a tempót. A 19. percben egy labdaszerzést követően 11-est harcoltak ki a mieink, ezt pedig Tama Gergő magabiztosan értékesítette.

A második félidő is gyors góllal kezdődött: egy szögletvariációt követően Horváth Balázs volt eredményes. A 71. percben aztán jött egy újabb hazai öngól. A jobbról belőtt labdát ezúttal a menteni igyekvő Szegedi Máté továbbította saját kapujába, ezzel pedig be is állította a 4–0-ás végeredményt.

Jól kezdtük a mérkőzést, nagyon gyorsan vezetést szereztünk. A folytatásban is sok labdát szereztünk a támadóharmadban, amiből rendre helyzetet tudtunk kialakítani. Végig jól védekeztünk, kevés lehetőséget hagytunk az ellenfélnek. Így kell lehozni egy idegenbeli mérkőzést, fegyelmezetten, koncentráltan, kapott gól nélkül. Teljesen megérdemelten nyertünk, elégedett vagyok a srácok teljesítményével

– értékelt a lefújást követően Sátori Barnabás vezetőedző.