Második helyen végzett az Illés Akadémia U9

Második helyen végzett az Illés Akadémia U9

A mai Jótékonysági Tornán a Hujber Gábor vezette U9-esek is részt vettek.

A szombathelyi Sportliget adott otthon a Lackó és Dominik megsegítésére összehívott Jótékonysági Tornának. Az Illés Akadémia U9 négy mérkőzést játszott: a számunkra szokatlan felületen így is 2 győzelmet arattunk, egyszer ikszeltünk és egyszer kikaptunk, azaz összességében a második helyen végeztünk.

Eredmények:

Illés Akadémia U9 – Haladás VSE U9 6–0

Illés Akadémia U9 – Király SE 3–3

Illés Akadémia U9 – Kőszegi Lóránt FC 3–4

Illés Akadémia U9 – Sárvár FC 1–0

Az Illés Akadémia a Mándli Marcell, Tóth Zsombor, Kovács Levente, Farkas Dominik, Geregai Levente, Horváth Ákos, Takács Ádám, Bonchis Dami összetételű kerettel szerepelt ma.

Először szerepeltünk együtt, ez volt a csapattal az első tornám. Abszolút pozitív az első benyomásom a gyerekekről! Azt kértem, hogy élvezzék a játékot, bátran vállalkozzanak. Az elmúlt két hétben a labdakihozatalnak az alapjait tanultuk, és ezt viszont láttam tőlük, ami nagy öröm számomra. Sok hiányzónk van, nem tudtunk még teljes kerettel gyakorolni, ezért ez a mai eredmény és mutatott játék óriási pozitívum számomra! Most kezdtük a közös munkát, de a gyerekek minden új dologra nyitottak, és motiváltak, ami nagy előny, hiszen rengeteg új tanulni való és új feladat vár ránk az idei évben

– mondta Hujber Gábor.