Már nem csak az UP-, hanem a felnőtt bajnokságokat is felfüggesztette az MLSZ

Már nem csak az UP-, hanem a felnőtt bajnokságokat is felfüggesztette az MLSZ

A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége – a hatóságok döntésével összhangban – azonnali hatállyal felfüggeszti a szövetség valamennyi szervezett versenyprogramját és képzési eseményét, átmeneti időre, újabb döntéséig. A személyes részvételű sporttevékenységek (pl. edzés) szüneteltetése is javasolt – derül ki az MLSZ közleményéből.

Azt kértük a kluboktól, hogy ebben az időszakban tekintsenek el az edzések megtartásától és látogatásától, teremtsék meg a feltételeit annak, hogy a játékosok, stábtagok otthon maradhassanak

mondta Sipos Jenő, a szövetség szóvivője.

Felfüggesztettük az utánpótlás-bajnokságok mérkőzéseinek lejátszását is, első és legfontosabb cél érdekében, mindenkinek az egészség megóvása a legfontosabb. Ezért születtek ezek a döntések, és reméljük, hogy hozzájárulunk ahhoz, hogy a járvány ne terjedjen tovább. Ebben kérjük a játékosok, az edzők és természetesen a szurkolók megértését is!

tette hozzá Sipos Jenő.

A felnőttek között szerepel az Illés Akadémia jelenlegi növendékei közül Szekér Ádám, Tóth-Gábor Kristóf, Bokor Bence, Balogh Ferenc, Schuszter Ronald, Doktorics Áron, Szalay Szabolcs és Illés Bence.