Döntetlent játszott Győrben az Illés Akadémia U14-es csapata

Döntetlent játszott Győrben az Illés Akadémia U14-es csapata

Összességében igazságos eredmény született.

ETO FC Győr U14 – Illés Akadémia U14 1–1 (0–1)
Illés Aka. U14.: Molnár-Végh – Bonchis, Stefanich (Kovács Á. K., 80.), Csörnyei, Takács-Földes (Karvalics, 75.) – Balikó, Baranyai, Horváth A. – Őri (Vert, 41.), Katona, Varga Á. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerző: Csörnyei (30., 0–1)

A biztonságos védekezést választó hazaiakkal szemben fölényben játszott az első félidőben az Illés Akadémia csapata. Ez a fölény egy pontrúgás után érett góllá: Baranyai Noel oldalszabadrúgására remekül érkezett Csörnyei Zsombor, és lőtte a labdát 6 méterről a hálóba. Szünet után kiegyenlítettebb lett a meccs, a győriek előtt is adódtak lehetőségek, amiből egyet ki is tudtak használni.
Második tavaszi idegenbeli találkozójáról is egy ponttal térhetett haza a szombathelyi együttes.

A találkozót követően Tóth Zsolt értékelt:

Labdabirtoklásban az ETO fölé nőttünk az első játékrészben, megérdemelten vezettünk. Ők kontrákra rendeztek be, de ebben a periódusban kontrolláltan védekeztünk. Fordulás után a hátrányban lévő ellenfél egyre többet jött át a mi térfelünkre, mégis kellett azonban egyéni hiba ahhoz, hogy egyenlíteni tudjanak. Ennek ellenére értékes egy pontot szereztünk egy jó csapat otthonában, a döntetlen igazságos eredmény.