Már az első félidőben kialakult a végeredmény

Már az első félidőben kialakult a végeredmény

Németh Richárd és Varga Roland tanítványai 1–1-es döntetlent játszottak a GAK U15-ös csapatával.

Illés Akadémia U15 – GAK Juniors U15 1–1 (1–1)
Illés Aka. U15.:
Veress – Tasnádi Á., Bolla Á., Nyári, Hende – Szücs, Krone, Tóth E. – Virág, Klement, Papp M. Cserék: Őri K. – Szilvási. Vezetőedző: Németh Richárd.
Gólszerző:
Tóth E. (12., 1–0)

Egyértelmű támadó szellemben kezdte a mérkőzést akadémiánk U15-ös csapata és ennek elég gyorsan meg is lett az eredménye: a 12. percben Virág Ádám beadását követően Tóth Erik alakította 1–0-ra a mérkőzés eredményét. Ezt követően több lehetőségünk is adódott az előnyünk növelésére, de sajnos a ziccereinket elhibáztunk és így maradt a minimális vezetésünk. Az első félóra végén aztán az osztrákok is összehoztak egy komoly lehetőséget, de Veress Áron lábbal védeni tudott. A 35. percben viszont már ő sem tudott hárítani, ugyanis jó 17 méterről óriási lövést küldött az egyik vendégjátékos a kapunk közepébe. A szünetig pedig már nem is változott az 1–1-es állás.

A második félidő első pillanataiban kis híján fordítottak a vendégek, akik a keresztlécet találták telibe. A 60. percben viszont Virág Ádám bombázott kapura, de a GAK hálóőre szögletre paskolta a lasztit. Nem sokkal később már ő is verve volt, de Szücs Péter szabadrúgását követően Nyári Olivér lövése a kapufáról kifelé pattant. A végjátékban aztán előbb a vendégek kapusa védte bravúrosan Szilvási Ámos fejesét, majd a túloldalon Bolla Áron mentett a gólvonalon, így viszont maradt az 1–1-es döntetlen.

Igazából ezen a mérkőzésen nem igazán találtuk a játékunkat. Nyilván sok változás történt még akár a meccs előtt is a csapatunkban, de nekem ez nem magyarázat. A megfelelő akaratot sem láttam a srácokon, ennél sokkal többet kell beletenni egy találkozóba. Ezt annak ellenére mondom, hogy az első 20 percben annyi lehetőségünk volt, hogy akár el is dönthettük volna a mérkőzést. Nem éreztem ma erőt a csapatban, sem fizikálisan, sem pedig mentálisan. Valószínűleg most jött ki az a fáradtság, ami ilyenkor ki szokott jönni télen

– fogalmazott a találkozót követően Németh Richárd vezetőedző.