Magabiztosan nyert U12-es csapatunk

Magabiztosan nyert U12-es csapatunk

Szabadrúgásokból és akcióból találtak be a mieink.

Illés Akadémia U12 – Barca Academy Hungary U12 3–0 (1–0)
Illés Aka. U12.: Szalai-Horváth – Farkas, Laczó, Tompa – Vert Zs., Hideg – Horváth V., Grádvohl, Horváth Á. Cserék: Molnár B., Lakatos, Győrvári, Módli. Vezetőedző: Takács Csaba.
Gólszerzők: Módli (20.), Horváth Á. (45.), Laczó (55.)

Az első félidő derekán egy határozottan szép támadás végén szerezte meg U12-es csapatunk a vezetést: Horváth Ármin átadását Módli Samu váltotta gólra. A folytatásban ugyan adódtak meg helyzetek Takács Csaba tanítványai előtt, ám azok sajnos kimaradtak, így a szünetben „csupán” 1–0 volt az állás.

Térfélcsere után is inkább fiataljaink játszottak fölényben, akik két szabadrúgásból szaporították találataik számát. Az elsőt Horváth Ármin, míg a másodikat Laczó Bálint lőtte a kapuba, így pedig ki is alakult a 3–0-ás végeredmény.

Egy fizikálisan erős ellenfél szemben léptünk pályára. A mérkőzésen főleg az egy az egy elleni párharcokra helyeztük a hangsúlyt. Tetszett a gyerekek labda nélküli mozgása, de a helyzetkihasználással elégedetlen voltam. Jóval több góllal is nyerhettünk volna. A védekezésünk viszont stabil volt. A sok sérülés miatt egy eléggé „vegyes” csapattal szerepeltünk. Külön dicséret illeti az U11-es, valamint a Lurkós gyerekeket.

– értékelte a látottakat Takács Csaba vezetőedző.