Magabiztos siker Ausztriában

Magabiztos siker Ausztriában

A zöld-fehérek végig motiváltak voltak.

Austria Klagenfurt – Illés Akadémia U14 1–4 (0–2)
Illés Aka. U14:
Samuel – Bogdán, Mihály, Szakály, Nyári – Kiss-Széchényi, Hideg, Börczi – Horváth Á., Sánta, Papp M. Cserék: Grádvohl, Bosnyák Bence, Tasnádi, Angler. Vezetőedző: Nagy László.
Gólszerzők: Sánta, Mihály, Bosnyák Bence, Grádvohl

2X40 perces felkészülési mérkőzésre utazott Karintiába az Illés Akadémia U14-es csapata. Nagy László csapata ötletesen játszott és a szünetig kétgólos előnyre tett szert. A fordulást követően némileg váratlanul betaláltak a hazaiak, ám ez nem zavarta meg a szombathelyieket. A helyzetek futószalagon érkeztek a klagenfurti kapu elé, amelyekből kettőt ebben a játékrészben is gólra váltottunk, így végül 4–1-re nyertünk.

A hosszú és fárasztó út ellenére az első perctől fogva az utolsóig remek játékkal rukkoltunk elő, ami az eredményben is megmutatkozott. Hátul stabilok voltunk, szinte hiba nélkül játszottunk, a belső védők bátran lépkedtek be a játékba, a szélső védők pedig kérésemnek maximálisan eleget téve kísérték szinte az összes támadást. A középpályán szellemesen és hatékonyan futballoztunk, és ugyanez igaz a támadó hármasunkra is, ma magas szinten játszottak. A múlt heti játékunk nem tetszett, a mai annál inkább! Gratulálok a fiúknak

– nyilatkozott Nagy László a mérkőzést követően.