Magabiztos játék, hatgólos győzelem

Magabiztos játék, hatgólos győzelem

U13-as csapatunk találatain négyen osztoztak.

Illés Akadémia U13 – Király SE U13 6–0 (1–0, 2–0, 3–0, 0–0)
Illés Aka. U13:
Kovács V. – Novák, Tóth N., Molnár B., Lajos – Németh L., Hányi, Lengyel – Mihók. Cserék: Dudás – Majlinger, Boda, Baranyi, Bangó, Husz, Máté. Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerzők: Mihók (7., 1–0; 22., 2–0), Németh L. (40., 3–0), Bangó (55., 4–0), Baranyi (58., 5–0; 59., 6–0)

A 2023/2024-es kiírásban már második alkalommal találkozott egymással: az elsőn, idegenben, 1–0-ra győztek Sátori Barnabás tanítványai.

Ezúttal is úgy tűnt, hogy a mi akaratunk érvényesül. Igaz, sokszor körülményesek voltunk, ám Mihók Martin az első és a második negyedben is betalált, majd Németh Levente góljával alakult 3–0-ra a „félidei” eredmény.

A térfélcsere után ötletesen és jól futballoztunk. A mieink a harmadik játékrész közepén négy perc alatt három gólt is berámoltak, véglegesen eldöntve a győztes kilétét. Ezek is szép támadásokat vezettünk, ám újabb találat már nem született, így 6–0-ra győztek Majlinger Mátéék.

Az első két etap nem tetszett. Mi domináltunk, irányítottunk, rúgtunk három gólt, de a jó értelemben vett agresszivitás hiányzott a labdaszerzéseknél. A játék folytatása is lassú volt, nem lehettem igazán elégedett. Viszont a térfélcsere után sokkal jobb volt a felfogásunk, még nagyobb nyomást helyzetünk az ellenfélre, szinte át sem engedtük a mi térfelünkre a játékot, jó helyen szereztük meg a labdákat. Mi diktáltuk a ritmust, megvolt a tempó a mi szánk íze szerint. Ügyesen kombináltunk, sokkal türelmesebben játszottunk, rengeteg helyzetünk volt – ám a vendégek kapusa is remek napot fogott ki. A lehetőségek kidolgozása rendben volt, a befejezésekben még tovább kell fejlődnünk. Gratulálok a srácoknak a magabiztos győzelemhez

– értékelte a látottakat Sátori Barnabás.