Lezárult az átigazolási időszak

Lezárult az átigazolási időszak

Távozók és érkezők az Illés Akadémián.

Az Illés Akadémia technikai vezetője, Jancsó András adott tájékoztatást arról, hogy a február 14-én zárult átigazolási időszakban milyen változások is történtek a zöld-fehéreknél.

Az U19-es csapatból ketten távoztak: Bognár Adrián a megyei I. osztályú Jánosházára, míg Molnár Tamás az NB III-as Pápához igazolt.

Az U17-esekhez egy kapus érkezett a Király SZE-ből: Horváth László Szilveszter, míg Reseterits Bálint éppen a Királyba távozott.

Az U16-osoknál van egy visszatérőnk, a Felcsútról igazolt kapus, Szekeres Enzó Márió.

Az U14-es korosztályból Tóth Zoltán Cserszegtomajra, Huszár Máté Pál a Győri ETO-hoz, Sinka András Zoltán pedig Sárvárra ment. Az érkezési oldalon egy kapus található, a Répcelakról szerződtetett Németh Hunor Gábor.

Az U12-es keretbe érkezett Mosonmagyaróvárról Bolla Áron. Ő egyébként különdíjat kapott azon az idei Novák Dezső Emléktornán, amit az Illés Akadémia fiataljai nyertek meg.

Az U11-eseknél volt a legnagyobb mozgás, négyen is érkeztek akadémiánkra. Szántó Nimród Sopronból, Nyári Olivér a Mészöly Focisulitól, Hideg Botond István és Szalai-Horváth Alex pedig a Lurkóból.

Az U10-es akadémiai korosztályba igazolt a Haladás VSE tehetsége, Székely Máté.

Az érkezőket szívből üdvözöljük az Illés Akadémián, a távozóknak pedig sikeres és sérülésmentes pályafutást kívánunk.

A cikkünk nyitóképén Németh Hunor Gábor látható.