Lecsúsztunk a dobogóról

Lecsúsztunk a dobogóról

A negyedik helyen végzett a Győrújfalu SE által Győrszentivánban rendezett teremtornán akadémiánk U8-as csapata. Pados József tanítványai 1–0-s vereséget szenvedtek a bronzmeccsen a Felcsút gárdájától.

A répcelakihoz képest más szabályok szerint rendezték meg ezt az erőfelmérőt, ugyanis most 5+1 játékos lehetett egy csapatban a pályán, a mérkőzések pedig egyszer 18 percig tartottak. Ráadásul oldalt palánkok határolták a játékteret. A kissé szokatlan körülmények ellenére is jól kezdtek az illéses gyerekek: először 3–0-ra verték a hazaiakat, majd 1–1-s döntetlent játszottak a Felcsúttal. Így pedig Pados József tanítványai az elődöntőbe jutottak, ahol sajnos simán, 4–0-ra kikaptak a CREDOBUS Tehetségközpont gárdájától. A bronzmeccsen aztán ismét az a Felcsút következett, mellyel a csoportban ikszeltünk. Ezúttal viszont hiába játszottunk végig hatalmas mezőnyfölényben, mivel az ellenfél egyetlen helyzetét kihasználta, és ennek köszönhetően ők zártak a harmadik helyen.

A negyedik helyen végzett csapatunkban Geregai Levente, Kovács Levente, Horváth Levente, Baráth Olivér, Majoros Márk, Toth Zsombor, Farkas Dominik és Magyar Zalán lépett pályára.

Látszik a gyerekeken a fejlődés és örülök, hogy minden hétvégén tornára tudunk menni. Nagyon sok tapasztalatot szereznek és rengeteg inger éri őket már ennyi idősen, hiszen a mérkőzésekből lehet tanulni a legjobban. A 3. helyért a mérkőzésen ismét azt láttam  a gyerekektől a pályán, amit edzéseken látok. Végig támadtuk a meccset, az ellenfél egyszer jött el a kapunkig, amiből sajnos gólt kaptunk, így lemaradtunk a dobogóról

– foglalta  össze a torna tapasztalatait Pados József.