Középpályásként vezeti az U14-es csapat házi góllövőlistáját

Középpályásként vezeti az U14-es csapat házi góllövőlistáját

Kutasy Luca múlt hétvégén, a Zalaegerszeg ellen is betalált, a csapat pedig begyűjtötte a három pontot.

Mikor kerültél a Haladás-Viktória csapatába?

Nagyjából egy évvel ezelőtt kerültem ide. Korábban fiúkkal fociztam a sárvári Foci FC-ben, viszont mivel egy idő után már egyedüli lányként voltam ott, szüleimmel úgy döntöttünk, hogy szeretnénk váltani. Nagyon sokat tanultam azalatt a három év alatt, és az edzőmnek, Horváth Istvánnak is nagyon sokat köszönhetek.

Ha az elmúlt időszakot nézzük, bátran lehet mondani, hogy jó formában van a társaság, értékes pontszerzések, és győzelmek követték egymást.

Igen, szerencsére jól megy a csapatnak, ez pedig az eredményeken is látszik. Külön kiemelném a Kelen SC elleni meccsünket, ahol szerintem a legjobban teljesítettünk, és mindenki megtette, amit tudott.

Azon a mérkőzésen Te szerezted meg a vezetést, és a Zalaegerszeg ellen is betaláltál, nem mellesleg pedig középpályásként élen állsz az U14-es csapat házi góllövőlistán.

Nagyon örülök, hogy gólokkal tudom segíteni a gárdát, de ezekhez azért szerencse is kellett. Korábban is sokat próbálkoztam távolról, a kapura lövéseket nem csak edzésen, hanem külön is gyakorlom, hogy folyamatosan fejlődjek, és minél jobban menjen.

Hogy érzed magad a csapatban, milyen a hangulat?

Úgy érzem, hogy nagyon együtt vagyunk, számomra nagyon fontos, hogy semmiféle széthúzás nincsen. Nagyon jó embereket ismertem meg, új barátokra tettem szert, amiért nagyon hálás vagyok.