Kiválóan játszott ma az Illés Akadémia U14

Kiválóan játszott ma az Illés Akadémia U14

Ennek a kárát a GAK Juniors látta: a mieink helyenként ellenállhatatlanul játszottak.

Illés Akadémia U14 – GAK Juniors U14 9–3 (6–1)
Illés Aka. U14:
Schepanski – Börczi, Bogdán, Szakály, Nyári O. – Hideg, Grádvohl, Kiss-Széchényi – Horváth Á., Sánta, Papp M. Cserék: Mihály, Tóth D., Tasnádi, Laczó, Moldován, Axnix, Bosnyák Botond. Vezetőedző: Nagy László.
Gólszerzők: Papp M. (3), Horváth Á. (2), Kiss-Széchényi, Tóth D., Nyári O., Sánta

Egy nagyon jól összerakott gárda érkezett ma Szombathelyre, azonban ezen a napon az Illés Akadémia U14 ellenállhatatlanul futballozott. Mérgelődött is eleget a stájer csapat vezetőedzője. A mieink szebbnél szebb akciókat vezettek, és az első félidőben ezek jó részét góllal fejezték be. A támadások ötletesek voltak, és a srácok – talán a meccs legelső időszakát leszámítva – futómennyiségére sem lehetett panasz. Pedig az időjárás nem volt kegyes a pályán lévőkhöz: ez azonban nem szegte a mieink kedvét és a második félidőben is remek támadásokat építettek, és ebben a periódusban is háromszor találtak be.

Kissé fásultan kezdtünk. Az első tíz perc fáradtsága talán a héten elvégzett munkára is fogható. Ezt követően azonban megfelelően agresszívak voltunk. Nagy melegben játszottunk, ám a srácok produkciójával tökéletesen elégedett lehetek. Ami a legfontosabb: élvezték a focit, kifutották magukat, átlagon felüli teljesítménnyel rukkoltak ki. Mindehhez csak gratulálni tudok

– mondta Nagy László a találkozó után.