Féltucat gólnál álltak meg U15-öseink

Féltucat gólnál álltak meg U15-öseink

Főként szünet után játszottak ellenállhatatlanul Németh Richárd és Varga Roland tanítványai. akik végül 6–2-re verték a GAK fiataljait.

Illés Akadémia U15 – GAK Juniors U15 6–2 (2–1)
Illés Aka. U15.:
Németh B. – Kiss B., Bolla Á., Kelemen, Hende – Meskó, Söptei, Krone – Sipos-Kiss, Klement, Virág. Cserék: Őri K. – Tasnádi Á., Szűcs P., Tóth E., Molnár L., Szele. Vezetőedző: Németh Richárd.
Gólszerzők:
Krone (4., 1–0), Söptei (39., 2–1; 67., 5–1), Tóth E. (42., 3–1), Klement (62., 4–1; 70., 6–2)

Remekül kezdték a derbit U15-öseink, ugyanis Söptei Bálint forintos átadása után Krone Niklas már a 4. percben megszerezte a vezetést. Ezt követően is a mieink maradtak támadásban, ám az első negyedóra zárásaként egy gyors kontrából egyenlítettek a gráciak. Szerencsére a félidő végjátékában ismét villant Söpi, így a szünetben 2–1-re mentek fiataljaink.

A második játékrészt Tóth Erik találata vezette be, ezzel pedig már 3–1 volt ide. A félidő derekán előbb Szele Máté rúgatott egy gólt Klement Dáviddal, majd pedig Söptei Bálint bombázott 17 méterről a hálóba, így már 5–1-re vezettek Németh Richárd tanítványai. A 68. percben viszont 11-est rúghattak a vendégek, amit hiába védett ki Őri Krisztofer, mivel a duplázás már a hálóban kötött ki. A 6–2-es végeredményt aztán Klement Dávid állította be a 70. minutumban.

Kemény héten vagyunk túl, ahhoz képest viszont megtaláltuk ma is a játékunkat. Mi birtokoltuk többet a labdát, az ellenfél kontrákra rendezkedett be. Az első félidőben meg dolgoztunk azért, hogy a szünetben 2–1-re vezessünk. A második félidőben elfáradt az ellenfél, nagy lett a labdabirtoklása fölényünk. Azt gondolom, hogy ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Mind az eredménnyel, mind pedig a srácok hozzáállásával elégedett vagyok. Jól zártuk ezt a hetet, jövő héten pedig megyünk tovább

– fogalmazott a mérkőzés után Németh Richárd vezetőedző.