Kiváló U11-es erőpróba

Kiváló U11-es erőpróba

Az Illés Akadémia U11 ismét összecsapott az Okos-Foci Műhely együttesével.

Illés Akadémia U11 – Okos-Foci Műhely U11 3–4
Illés Aka. U11:
Kiss B. – Hányi, Lajos – Tóth N., Németh L., Lengyel – Német Á. Csereként játszottak: Németh N., Poszavecz, Horváth D. Vezetőedző: Faggyas Milán.
Gólszerzők: Német Á. (2), Lengyel.

Ismét találkozott egymással az Illés Akadémia és a győri Okos-Foci Műhely Sportegyesület és Focisuli U11-es korosztálya. A vendégeknél 3 játékos fizikálisan megelőzi korosztályát, így a mieink is egy sok párharcot igénylő játékra kényszerültek rá. Látszott, hogy a mieink sok futással és helyezkedéssel próbálják eltüntetni ezeket a különbségeket. Mindehhez helyenként szép futball is párosult. A csapatok az eredeti tervek szerint 4X20 percet játszottak volna, ám a végén még egy kicsit rá is húztak a gyerekek, így mindenki kellően elfáradt. Azaz újabb mérkőzéssel a lábukban mondhatták el magukról, hogy tovább és tovább fejlődnek a mindkét csapatot próbára tevő összecsapás után.

Jó meccset játszottunk, remek ellenféllel hozott minket össze a sors ismét. A cél az volt, hogy a gyerekek azokat a mérkőzésszituációkat éljék át, amelyek valódi éles helyzetekben adódnak. Mindez megvalósult: az Okos-Foci Műhely abszolút jó partner ebben, hasznos volt az összecsapás mindkét fél számára. Egy szoros, döntetlen közeli meccsen egy utolsó perces góllal kaptunk ki. Remekül védett a vendégkapus: szép támadásokat vezettünk, teljességgel biztató volt a játékunk. Múltkor is szoros meccset játszottunk, így elmondhatom, hogy ebben a korosztályban olyan partnert találtunk, akik ellen mindig élvezetes, és a srácok előnyére váló találkozókat vívhatunk

– nyilatkozta Faggyas Milán.