Kikapott Wolfsbergben az Illés Akadémia U15

Kikapott Wolfsbergben az Illés Akadémia U15

Szünet után a hazaiak akarata érvényesült.

Wolfsberger AC U15 – Illés Akadémia U15 7–0 (2–0)
Illés Aka. U15:
Tama – Abért B., Németh R., Rózsa, Erdei – László, Bécsy, Palkó – Zsiga, Kolozsvári, Meskó. Cserék: Takács D., Pénzes, Szabó B., Nagy K., Vér, Pécskai, Liplin, Abért O. Vezetőedző: Sátori Barnabás.

Az U15-ösök is Karintiába kirándultak ma, ahol a wolfsbergi akadémia hasonló korosztályával játszottak. Az első félidőben fölényt alakítottunk ki, ám a kapuk előtt nem voltunk elég határozottak, miközben a kontrákkal operáló WAC két helyzetét is gólra tudta váltani. A második félidőre a hazaiaknál több magas, erős felépítésű játékos is beszállt: ekkortól fogva ők játszottak sokkal jobban. Akcióból és pontrúgás után is gólokat rúgtak, uralták a középpályát, így megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

Az első félidőben elégedett voltam: mi birtokoltuk többet a labdát, irányítottunk, helyzeteink voltak, rendben volt a focink. Két kontrából kapott gól miatt azonban bosszús voltam. A hazaiak a szünetben cseréltek: öten álltak be, akik fizikálisan és gyorsaságban is minőséget képviseltek, így ez a félidő egyértelműen ez övéké volt, teljes mértékben az ő akaratuk érvényesült

– mondta Sátori Barnabás vezetőedző.