Kikapott Kisvárdán az U15

Kikapott Kisvárdán az U15

Hamar megszereztük a vezetést, ám fordítottak a hazaiak.

Várda LA U15 – Illés Akadémia U15 5–1 (2–1)
Illés Aka. U15: Németh H. – Kopácsi B. (Lehel, 58.), Stefanich, Bodrogi, Koósz – Csörnyei (Karvalics, 64.), Balikó (Szentkirályi, 41.), Bolla – Bonchis, Katona, Horváth A. (Sabia, 58.). Vezetőedző: Németh Richárd.
Gólszerző: Katona (2., 0–1)

A bajnokság leghosszabb túrája a legjobban kezdődött számunka: a 2. percben már meg is szereztük a vezetést. Bonhcis Olivér verte meg a jobb oldalon az emberét, beadását Bolla Bálint a kapufára fejelte, a kipattanóra pedig a gólkirályjelölt Katona István reagált a leggyorsabban és a hálóba stukkolta a labdát, 0–1. A párharcokat erőltető hazaiak a egy büntetőből és egy ziccer utáni szituációt követően megfordították az állást.

Fordulás után a hazaiak támadójátékában volt egy olyan negyedóra, amikor minden összejött: ebben a periódusban háromszor is betaláltak, ezzel pedig eldőlt a három pont sorsa. A mezőnyben teljesen egyenrangú volt a két csapat, de a kapu előtt határozott hazaiak rászolgáltak a győzelemre.

Jól kezdtük a mérkőzést, az első 15 percben rendben volt a csapat játéka. Sajnos két elkerülhető gólt kaptunk: az egyiknél Németh Hunor nagyot védett, mégsem mi értünk oda a kipattanóra. Az első félidő végén volt még két helyzetünk, nem csak egyenlíthettünk volna, akár vissza is vehettük volna a vezetést. Fordulás után a fizikálisan erős, brusztolós futballal találtuk magunkat szemben, amiből több gólt is elértek a hazaiak. Helyenként szép akciókat csináltunk, de ez ma csak ennyire volt elég. A végeredményt rendkívül túlzónak tartom

– mondta Németh Richárd a találkozót követően.