Kikapott Győrben a Haladás

Kikapott Győrben a Haladás

Debreceni volt a kezdőben, Kállai és Tóth csereként érkeztek.

A gólínségben szenvedő, ám hátul stabil Szombathelyi Haladás – az elmúlt négy meccsen 1–0-ás volt a gólkülönbsége a zöld-fehéreknek – Győrbe látogatott. Az ETO ellen ezúttal Debreceni Zalán volt a kezdőcsapat tagja. Az Illés Akadémia korábbi növendékei közül Medgyes Zoltán, Jancsó András és Kiss Bence vonult ki az ETO Parkban. A padon cserekapusként ott volt Szekeres Enzó, valamint Tóth Milán, Kállai Kevin, illetve Doktorics Áron és Németh Márió.

Annak ellenére, hogy egyértelműen a Haladás volt aktívabb az első félidőben, az egyetlen védelmi hibánkat kihasználta a Győr, és ők vonulhattak egygólos előnnyel a szünetre. Ezt követően nem sokkal Mocsi Attila kiállítása miatt megfogyatkozott a Hali. Az 59. percben Kállai Kevin állt be, Debreceni Zalán pedig 70 percet töltött pályán. A tíz emberrel játszó vasiak ellen a hazaiak újabb gólokat szereztek, a 77. percben már 3–0 volt oda. A hajrára Tóth Milán érkezett, de szépíteni ő sem tudott, sőt, az ETO büntetőt végezhetett, ám ezt Verpecz hárította, így maradt a 3–0-ás végeredmény.

Kesergésre sok idő nincsen, ugyanis a továbbra is 8. helyen tanyázó vasiak vasárnap a 18. helyen álló Kazincbarcikát fogadják.

Nyitókép forrása: ETO FC Facebook-oldal