Csoportbeosztás már van, a sorsolás még várat magára

Csoportbeosztás már van, a sorsolás még várat magára

Jelenleg még nem tudni, hogy mikor kezdődnek a küzdelmek a városi kispályás focibajnokságban. A nevezések alapján úgy tűnik, hogy igen kemény ellenfelek várnak az A-csoportban a Illés Akadémia Edzők címvédő legénységére. 

Eredetileg március végén, aztán egy módosítást követően április 12-én indult volna a Szombathelyi Szabadidősport Szövetségének égisze alatt a 2021-es Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság, melynek legmagasabb osztályában szerepel az Illés Akadémia Edzők címvédő együttese. A rendező sportszervezet azonban a koronavírus-helyzet miatt úgy döntött, hogy határozatlan időre felfüggeszti a rendkívül népszerű versenysorozat szervezését, így természetesen még a sorsolás sem készülhetett el. Azt viszont már tudjuk, hogy Kóbor László bajnokcsapata melyik 9 gárdával közösen alkot(hat)ja az A-csoport mezőnyét. A rajtig természetesen még történhetnek változások, de az biztos, hogy eddig kifejezetten erős gárdák jelezték részvételi szándékukat. Az indulók között ott lesz a tavalyi ezüstérmes Don Pepito, és a bronzos PESZI FC is.

Nos, akkor nézzük az A-csoport várható mezőnyét:

Illés Akadémia Edzők, Don Pepito, PESZI FC, Atlantisz Sé SE, Fociszak FC, Hajnal Presszó, Hotel Textil Service, Interpapír FC, Ölbői Horgásztó, Szikla M.F.C.