Kikapott Fehérváron az Illés Akadémia U13

Kikapott Fehérváron az Illés Akadémia U13

Jobbak voltak a piros-kékek.

MOL Fehérvár FC U13 – Illés Akadémia U13 3–0 (1–0, 2–0, 0–0)
Illés Aka. U13: Varga N. – Laczó, Hányi, Axnix – Hideg, Gurzó – Horváth Á., Bosnyák Botond, Happe. Cserék: Nagy Zs. – Angler, Szántó, Tóth D., Vert Zs., Grádvohl, Moldován, Bosnyák Bence. Vezetőedző: Nagy László.

A bajnokságban sikerült győzni Nagy László együttesének Székesfehérváron, ám a mai felkészülési találkozón jobbnak bizonyultak a piros-kékek. Az első harmadban a labdaszerzésünket kontrázták meg a hazaiak, és értékesített ziccerig vitték a támadást, azaz megszerezték a vezetést. A második etapban egyszer elcsúsztunk a védekezésben, illetve a védekezőharmadban adtunk el egy labdát – mindkétszer góllal büntetett minket a Vidi. Egy nagyon jó csapat ellen ma mi kevés helyzetet tudtunk kialakítani, a MOL Fehérvár megérdemelten győzött.

Remekül felkészített csapattal találkoztunk ma. A védekezésben sokszor elcsúsztunk, gyorsabb volt az ellenfelünk és stabilan futballoztak. A párharcainkat elveszítettük. Három extra teljesítményű játékos is volt a fehérváriaknál, őket nem igazán tudtunk tartani. Könnyen bontottak meg minket. Mezőnyben el-eljátszottunk, és voltak jobb periódusaink, azonban inkább ők domináltak. Mindettől függetlenül nagyon jó tapasztalat volt ez a mérkőzés: egyértelműen kijöttek a hibáink, amiből tanulni lehet és kell is

–      nyilatkozta Nagy László a találkozót követően.