Kijöttek a hibák

Kijöttek a hibák

A helyzeteivel remekül sáfárkodó St. Pölten nyerte meg a mérkőzést.

Illés Akadémia U16 – St. Pölten Akademie U16 0–6 (0–2)
Illés Aka. U16:
Farkas D. – Abért B., Tóth Á. (Csalló, 60.), Németh R., Kelemen – Skravanek (Szakasics, 46.; Őri, 75.), Rózsa (Szabó B., 60.), Palkó – Pljesovszki (Gyapjas, 60.), Sipos-Kiss (Liplin, 60.), László. Vezetőedző: Sátori Barnabás.

A kiváló felépítésű osztrákok ellen remek letámadással kezdtünk, az első percekben csak a vendégek térfelén pattogott a labda. Aztán a 9. percben kiszabadultak a sárga-kékek, szöglethez jutottak, és ebből meg is szerezték a vezetést. Kiegyenlített játék folyt ezt követően, mindkét kapu előtt kisebb lehetőségek adódtak. Az első félidő hajrájában aztán egy labdakihozatal során elkövetett komoly egyéni hibát használtak ki az alsó-ausztriaiak, és növelték kettőre az előnyüket.

A második félidőben egy kontra végén megint eredményes volt ellenfelünk, míg mi a játékrész közepén jártunk közel a gólhoz: Gyapjas Botond pontos beadását Palkó Áron fejelte nem sokkal mellé. Az utolsó negyedórában rendkívül eredményes volt a St. Pölteni Akadémia együttese, büntetőből és akcióból is betaláltak, és 6–0-ra győztek.

Látszik, hogy sokan betegek vagy sérültek voltak, így ők még nem lehettek a legideálisabb állapotban, az ellenfél pedig ma könyörtelenül kihasználta a hibáinkat

– mondta Sátori Barnabás a találkozót követően.