Kiélezett mérkőzéseket játszott az Illés Akadémia U11

Kiélezett mérkőzéseket játszott az Illés Akadémia U11

Biegner Dániel és Pados József csapata Budapesten járt.

A Ferencváros volt a rendezője az MLSZ Országos U11-es bajnokság Budapesti-csoportjának, ahol a IX. kerületiek mellett a Gödöllői SK és a Barca Academy volt az Illés Akadémia ellenfele. Mindegyik csapattal két-két meccset játszottak a szombathelyiek, egy találkozó 24 percig tartott.
Biegner Dániel és Pados József a Sóvári Dávid – Fazekas Bruno, Rajtosics Marcell, Varga Vince Lőrinc, Jáger Noel, Babos Kolos, Német Ádám, Szukics Alex, Pető-Takács Botond összeállítású keretet vitte magával. A szűk és rövid pályán pörgős találkozókat játszottak a csapatok, az utolsó pillanatig kiélezett mérkőzések kerekedtek ki az összecsapásokból.

A mai napon Rajtosics Marcell különdíjat kapott: az oklevél a legjobb játékosának járt – Marci pedig a játék minden elemében kiváló teljesítménnyel rukkolta ki.

Összesen 144 percet tölthettünk a pályán: ez a mennyiség remek minőséggel is párosult. A játéktér igazán kicsi volt, emiatt gyors foci alakult ki, sok volt a párharc, mi pedig hamar felvettük a ritmust. Végig jó játékot produkáltunk, ügyesen tartottuk meg a labdát, ebből aztán megfelelően mentünk át támadásba. A pálya közepén kellett többször támadást építenünk, hiszen a szélen nem tudunk bontani a szűkösség miatt. Elöl is jól alkalmazkodtunk, jó megoldásokat választottak a srácok. Dicséret illet minden játékost, mindegyik találkozó a játékosok fejlődését szolgálta! Kiemelném, hogy amikor fáradtabbak voltak a lábak, akkor is kiváló mentalitással és jó minőségben futballoztunk, ez pedig igazán előremutató

– fogalmazott a mérkőzéseket követően Biegner Dániel.