Kiegyenlített játékot hozott a meccs

Kiegyenlített játékot hozott a meccs

Valamennyi játékosunk megfelelő terhelést kapott az év első felkészülési mérkőzésén.

Fussballakademie Burgenland U16 – Illés Akadémia U16/U17 2–1 (1–1)
Illés Aka. U16/U17. 1. félidő:
Farkas D. – Pécskai, Szentkirályi, Németh R., Szabó B. – Meskó, Smeringa, Lehel – Sabia, Skravanek, Szakasics. 2. félidő: Farkas D. – Bécsy, Tóth Á., Blum, Erdei – Csalló, Palkó, László – Bene, Abért O., Pljesovszki. Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerző:
Sabia (8., 0–1)

A mérkőzés elején nagyon gyorsan megszerezték a vezetést a mieink: Sabia Rocco talált be a hazaiak kapujába a 8. percben. Az osztrákok még az első félidőben egyenlíteni tudtak, majd a derbi utolsó percében egy szabadrúgásból a győztes gólt is összehozták, amivel végül 2–1-re meg is nyerték az összecsapást.

Az volt a cél, hogy mindenki egy félidőnyi lehetőséget kapjon. Az első játékrészben voltak 2006-os játékosaink is a pályán, míg szünet után csak 2007-esek játszottak. Jó iramú mérkőzés volt, ami végig kiegyenlített játékot hozott. Voltak időszakok, amikor a mieink domináltak, és persze olyanok is, amikor a hazaiak futballoztak fölényben. Csak az bosszant picit, hogy az utolsó pillanatokban kaptuk a második gólt, de összességében így sem lehet panasz a srácokra. Amit előzetesen elterveztünk, azt zömében meg is valósították a gyerekek

– értékelte a látottakat Sátori Barnabás vezetőedző.