Kezdésnek tökéletesen megfelelt

Kezdésnek tökéletesen megfelelt

Három győzelem mellett csupán egy vereséget szenvedtek U7-es focistapalántánk a kilenc gárdát felvonultató tornán.

Az U7-esek számára megrendezett pápai Astotec PELC-kupán összesen kilenc csapat lépett pályára. A rendezők három csoportba osztották a résztvevő együtteseket. Szabó Róbert tanítványai előbb 20–2-re legyőzték a mosonmagyaróváriakat, majd 15–2-re kikaptak az MTK I. számú gárdájától, így a trió második helyén végeztek. A folytatásban aztán előbb 8–6-re verték a gyirmótiakat, majd 16–6-ra az ajkaiakat, ezzel pedig összességében a negyedik pozícióban zártak úgy, hogy a nevük mögött három siker, valamint csupán egy fiaskó szerepelt.

A 2023-as év első tornáján nagyon szépen helytálltak a gyerekek. Ebben a korban még nem az eredmény az elsődleges, hanem az, hogy fejlődjenek és tapasztalatot szerezzenek, amit a későbbiekben hasznosítani fognak. Ezen a tornán mind a győzelmekből, mind a vereségből lehetett tanulni. Az edzéseken majd átbeszéljük ezeket. Összességében gratulálok mindenkinek a tornán nyújtott teljesítményéért

– összegezte a tapasztalatokat Szabó Róbert, aki Pápán a  Mihályfi Milán, Pungor Dominik, Markó Hunor, Németh Olivér, Mersich Máté és Poór Zétény alkotta keretre számíthatott.