Két meccset is játszott az U11

Két meccset is játszott az U11

Az MTK ellen itthon, az ETO ellen idegenben játszottak Vargovics Zsolt és Faggyas Milán tanítványai.

A hétvégén az Anderkó Zalán, Bangó Benedek, Hányi Bálint, Horváth Balázs Botond, Horváth Dániel, Jankó Bulcsú, Kiss Barnabás, Kiss Benedek, Laczi Milán, Lajos Patrik, Lengyel Ágoston, Matyók Dániel, Molnár Bálint, Nagy Vitéz Bendegúz, Tóth Noel összetételű kerettel dolgozott Faggyas Milán és Vargovics Zsolt.

Szerdán Bangó Benedek, Hányi Bálint, Horváth Balázs Botond, Horváth Dániel, Kiss Barnabás, Laczi Milán, Lajos Patrik, Lengyel Ágoston, Molnár Bálint, Nagy Vitéz Bendegúz, Németh Noel, Poszavecz Lénárd, Tóth Noel összeállítással utaztak Győrbe.

A találkozók 4X20 percesek voltak, mindkét esetben elérte a foglalkozás a célját, kifutották maguk a gyerekek, jól elfáradtak.

Szombaton az MTK ellen léptünk pályára hazai környezetben. A találkozón a gyerekektől felszabadult, bátor és lelkes játékot kértünk. Az első negyedben azonban ennek pont az ellenkezőjét tapasztaltuk: bátortalanok, kishitűek és bizonytalanok voltunk. Ezt követően átbeszéltük a teendőket, és a II-III. negyedben már látszódott az, amit valójában tudnak. Két egyforma képességű csapat játékát láthattuk. Az utolsóra mindkét csapat elfáradt, inkább a küzdelem dominált ekkor, mint a minőségű játék. Összességében az ország egyik legjobb utánpótláscsapatával játszottunk, helyt álltunk, szoros meccset vívtunk velük. Szerdán ez ETO-val is 4X20 percet játszottunk. Az első negyeden nagyon jól működött a labdaszerzésünk, folyamatosan nyomás alatt tartottuk az ellenfelet, nem engedtük őket kibontakozni, alig tudták a térfelüket elhagyni. Szép gólokat szereztünk, nagyobb előnybe kerültünk. A két középső negyedben kiegyenlítettebb lett a játék, itt is-ott is voltak támadásokat. A labdakihozatalainkat ebben a periódusban pontatlanul hajtottuk végre. Az utolsó negyedben volt olyan időszak, amikor megint mi domináltunk, és a sok gólt hozó találkozón szoros eredmény született. Tetszett az együttes labdaszerzésünk és az üres területek megjátszása, és az oda történő befutások a támadásoknál, viszont javulnunk kell a labdakihozatalok pontosságában és azok hatékonyságának területén.

– értékelte a látottakat Vargovics Zsolt.

Ezúton mielőbbi gyógyulást kívánunk Molnár Bálintnak, aki Győrben sajnálatos kéztörést szenvedett! Várunk vissza, Bálint!