Elkészült a sorsolás

Elkészült a sorsolás

A kispályás bajnokság A-csoportjában címvédőként induló Illés Akadémia Edzők csapata augusztus 30-án hétfőn 19.30 órakor a Hotel Textil Service együttese ellen kezdi meg a pontvadászatot.

A Városi Szabadidősport Szövetség illetékesei elkészítették a hamarosan rajtoló kispályás bajnokságok csoportbeosztását, illetve menetrendjét. Eszerint a legmagasabb osztályban, azaz az A-csoportban nyolc gárda kezdheti meg a küzdelmeket. Természetesen címvédőként köztük lesznek a mieink is. Edzőink a Don Pepito, a Peakfitness, a Hotel Textil Service, az Atlantisz Sé SE, a Peszi FC, a FocIszak FC és az Interpapír FC együtteseivel mérhetik majd össze tudásukat, felkészültségüket.

A bajnokság lebonyolítása jelentős mértékben változott: a szervezők a nagypályás megmérettetésekhez hasonlóan őszi-tavaszi szezonban gondolkodnak. A mi csoportunkban a résztvevő csapatok egyaránt háromszor-háromszor találkoznak majd egymással, vagyis 21 forduló során alakul ki a végeredmény. Kóbor László legénysége augusztus 30-án a Hotel Textil Service ellen kezdi meg a nagy menetelést, a legnagyobb riválisnak tűnő Don Pepitóval pedig a 3. fordulóban, egészen pontosan szeptember 16-án csütörtökön 19.30 órakor találkoznak először a mieink.

A mérkőzéseket a hagyományoknak megfelelően a Sportliget négy salakos pályáján rendezik meg. Hamarosan hat kategória 58 együttesével rajtolhat el a továbbra is töretlen népszerűségnek örvendő városi kispályás labdarúgó-bajnokság.