Kereken 100 gólig jutott az Illés Akadémia U13

Kereken 100 gólig jutott az Illés Akadémia U13

Tizenheten szerepeltek tavasszal Szűcs János együttesében.

A vezetőedzői értékelés után megvizsgáltuk, mit is mutatnak a számok az Illés Akadémia U13-as csapatának 2022/2023-as szezonjáról. Ebben a korosztályban hivatalosan nem számol a szövetség tabellát – ha így tett volna, akkor a szombathelyi zöld-fehéreket a második helyen találtuk volna. Tizennyolc győzelem, hét döntetlen és három vereség volt a mérlegünk, 100–39 a gólkülönbségünk.

Mind a 14 tavaszi találkozón pályára lépett Magadics Milán és Reiber Marcell, míg egyszer hiányzott Bock Bence, Hajba Botond, Schepanski Noah, Módly Samu, Németh Barnabás, Orbán Roland, Szabó Botond, Szalma Zétény és Székely Máté. Tizenkét meccse volt Angler Benettnek, Lakatos Krisztiánnak és Molnár Barnabásnak, kilenc Dobovánszky Ábelnek és Dörnyei Dávidnak, míg nyolc Mihók Martinnak.

Az egész bajnokság során mindössze négy sárga lapot kaptunk: kettőt Molnár Barnabás, egyet-egyet pedig Módly Samu és Németh Barnabás.

A száz gólunkon 13-an osztoztak. Szabó Botond 40 góllal az egész bajnokság gólkirálya lett. 11 találatot szerzett Mihók Martin, kilencet Módly Samu, nyolcat Angler Benett, hetet Orbán Roland és Lakatos Krisztián, ötöt Németh Barnabás, négyet Molnár Barnabás, hármat Dörnyei Dávid, kettőt Reiber Marcell és Dobovánszky Ábel, míg egyet-egyet Szalma Zétény és Bock Bence.