Jótékonysági tornán szerepeltek U11-eseink

Jótékonysági tornán szerepeltek U11-eseink

Három győzelemmel és egy vereséggel a korosztály második helyén végzett Biegner Dániel legénysége.

A szombathelyi Sportligetben megtartott jótékonysági focitornán vett részt Akadémiánk U11-es csapata. Biegner Dániel tanítványai összesen négy, egyenként 1X20 perces meccsen léptek pályára 4+1-es felállásban. Ifjú növendékeink a Király SE csapától szoros mérkőzésen vereséget szenvedtek, míg a Haladás VSE, a Sárvár FC, valamint a Kőszegi FC ellen nyertek, így a második helyen végeztek. Az erőfelmérőn Sóvári Dávid – Babos Kolos, Fazekas Bruno, Jáger Noel, Német Ádám, Németh Levente, Novák Bence, Varga Vince Lőrinc, Pető-Takács Botond, Rajtosics Marcell, Szukics Alex, Lengyel Ágoston, Török Balázs, valamint Wilcsek Roland képviselte színeinket.

Minden hadra fogható játékosunk lehetőséget kapott ezen a jótékonysági tornán, ami egy nagyszerű kezdeményezés. Köszönjük, hogy részt vehettünk rajta. A salak picit ismeretlen volt a srácok számára, hozzá kellett szokniuk. Lényegében az utolsó, Sárvár elleni meccsünkön játszottunk úgy, ahogyan az elvárható. Ezen a mérkőzésen sok olyan elem visszaköszönt, amit edzéseken gyakoroltunk. De persze még bőven van hová fejlődnünk. Szerintem ennél csak jobban fogunk majd játszani. Rengeteg gólt szereztünk a tornán, és csak kettőt kaptunk. Azt sajnálom, hogy két rögzített szituáció után talált be az ellenfél, pedig ez nem jellemző ránk

– foglalta össze tapasztalatait Biegner Dániel.

A tornát a szervezők a súlyos betegségből mielőbb gyógyulni kívánó Farkas Lackó és Gönczi Dominik érdekében rendezték meg.