Jól zárták a szezont U15-öseink

Jól zárták a szezont U15-öseink

Zsinórban három győzelemmel fejezte be a 2022/2023-as bajnoki évet Németh Richárd és Varga Roland legénysége.

Várda Labdarúgó Akadémia U15 – Illés Akadémia U15 1–3 (1–1)
Illés Aka. U15:
Őri K. – Papp M. (Tóth E., 58.), Bolla Á., Nyári, Molnár L. – Szücs, Hende, Söptei (Szilvási, 70.) – Sági (Szele, 41.), Krone (Markó, 70.), Klement (Tasnádi Á., 58.). Vezetőedző: Németh Richárd.
Gólszerzők: Klement (23., 0–1), Tasnádi (61., 1–2), Molnár L. (72., 1–3)

Az akadémiánkra jellemző stílusban indította a Várda elleni idegenbeli mérkőzését az utóbbi időben egyre jobb formában futballozó U15-ös csapatunk. Ennek köszönhetően pedig jöttek is a gólszerzési lehetőségek szép sorban. Ezek közül aztán a 23. percben Klement Dávid ki is használt egyet, amikor Hende Dániel átadását követően talált a hálóba. Sajnos nem sokáig örülhettünk, ugyanis a 29. minutumban egyenlítettek a házigazdák, így pedig a szünetben 1–1-es döntetlenre álltak a küzdő felek.

Térfélcsere után meglepő módon teljesen átadták a területet a vendéglátók, ezt pedig ki is használták a mieink. Előbb Krone Niklas került komoly ziccerbe, ám ez a helyzet még kimaradt. A 61. percben viszont már nem volt pardon: egy pontrúgás utáni lecsorgó lasztit Tasnádi Áron rúgott a kapuba, majd a 72. minutumban Molnár Levente állította be a 3–1-es végeredményt.

Azt gondolom, hogy főként a második félidő alapján, teljesen megérdemelten hoztuk el a három bajnoki pontot. Nagy százalékban sikerült megvalósítanunk azokat a dolgokat, melyeket előzetesen elterveztünk. Most a védekezésünk is sokkal jobban működött, mint a korábbi mérkőzéseken. Elöl pedig eredményesek tudtunk lenni. Szerintem nem kis siker Kisvárdán nyerni. Így nagyon jól, három győzelemmel zártuk a bajnoki évet. Talán úgy is fogalmazhatok, hogy ezzel feltettük az i-re a pontot. Gratulálok a gyerekeknek

– összegezte az elmúlt időszakot is Németh Richárd vezetőedző.