Jól sikerült az U16-os bajnoki főpróba

Jól sikerült az U16-os bajnoki főpróba

Kovács László és Nagy József csapata Óváron zárta a felkészülést.

Mosonmagyaróvári TE U19 – Illés Akadémia U16 2–3 (2–3)
Illés Aka. U16.:
Pataki – Szabó L., Mozsár, Szemes, Stifter – Nagy R. H., Bonyhárd, Mohos – Mayer, Varga, Pruska. Cserék: Olasz – Takács Z. Vezetőedző: Kovács László.
Gólszerzők: Mayer, Pruska, Bonyhárd.

Az U19-es Regionális Bajnokság Észak-nyugati csoportjában szereplő – és azt toronymagasan vezető Mosonmagyaróvár vendégeként tartott bajnoki főpróbát az U16-os csapatunk. A kék-fehérek szerezték meg a vezetést, de Mayer volt szemfüles egy szabadrúgás utáni kavarodásnál, és hamar egyenlített. Egy szép akció utáni beadást Pruska fejelt a kapuba, így már nálunk volt az előny, de ezúttal az óváriak tudtak egalizálni (2–2). Hogy ne legyen iksz az első félidő eredménye, arról Bonyhárd Attila gondoskodott, méghozzá egy szenzációs átlövésgóllal. Szünet után kevésbé forogtak veszélyben a kapuk, inkább mezőnyjátékot láthattunk – csapatunk pedig összességében megérdemelten győzött.

Frissen játszottunk a három évvel idősebb korosztályú – egyébként jó erőkből álló – Mosonmagyaróvár ellen. Támadójátékunk a labdaszerzésekre irányult, és elsősorban a középpályán jól jöttünk ki ebből. Örülök, hogy pontrúgás után is eredményesek voltunk, a másik két gólunk pedig élményszámba ment. Problémáink, és még megoldandó feladataink inkább a védekezésben vannak, de azt látom, hogy egy héttel a bajnokság előtt jó állapotban vagyunk

– részletezte a látottakat Kovács László, csapatunk vezetőedzője.