11. győzelem 11 rúgott góllal

11. győzelem 11 rúgott góllal

Kétség nem fért Szűcs János és Varga Roland csapatának győzelméhez.

Pápai ELC U13 – Illés Akadémia U13 0–11 (0–6)
Illés Aka. U13.: Őri K. – Kiss B., Bolla, Tasnádi, Molnár L. – Meskó, Nyári, Hende – Tóth E., Klement, Virág. Cserék: Tóth M.  – Kálócz, Szele, Vámos. Vezetőedző: Szűcs János.
Gólszerzők: Virág (4), Klement (3, egyet 11-esből), Meskó (2), Tóth E., Kiss B.

Utolsó előtti, őszről elmaradt találkozóját pótolta ma az Illés Akadémia U13-as csapata. A mieink végig nagy fölényben játszottak, tetszés szerint érték el góljaikat, és ilyen arányban is megérdemelten győztek a középmezőnyben szereplő pápaiak ellen.

Gyakorlatilag az elejétől a végéig uraltak a mérkőzést. Nagyon sok olyan dolgot láttam, ami a hétközi, Csorna elleni mérkőzésen hiányzott. Agresszivitásban, támadásépítésben, gyorsaságban ellenfelünk fölé nőttünk, talán nem túlzás, hogy osztálykülönbség volt közöttünk. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, szebbnél szebb akcióink voltak. Ma kiemelném Virág Ádámot, kiváló teljesítményt nyújtott, remekbe szabott találatot fűződnek a nevéhez. Különösen örülök annak, hogy amiket az elmúlt időszakban gyakoroltunk: különböző bontásokat a szélső és középső zónában – amit a fiúk remekül visszaadtak, összességében köszönöm a munkájukat

– mondta a találkozót követően Szűcs János vezetőedző.