Vép után Kőszeg is kipipálva

Vép után Kőszeg is kipipálva

Megfiatalított U19-es korosztályunk magabiztosan győzött.

Illés Akadémia U19 – Kőszegi Lóránt FC 7–0 (3–0)
Illés Aka. U19.: Gróz – Dezamits, Horváth B., Tarján, Bényei – Palkó, Bunevácz, Rosner – Horváth R., Markó, Heiter. Cserék: Nagy B., Udvardi, Vigh. Vezetőedző: Horváth Rudolf.
Gólszerzők: Markó (4., 58., 71.), Horváth R. (16.), Bunevácz (31.), Vigh (87.), Toldi (öngól, 60.)

Nagyon gyorsan sikerült megszereznie U19-es csapatunknak a vezetést a megyei I. osztályban szereplő kőszegiek ellen: Markó Máté lövése talált utat a kapu jobb alsó sarkába. A gól után is akadémistáink maradtak támadásban és a 16. percben Horváth Rajmund alakította 2–0-ra az állást. A 31. minutumban pedig Bunevácz Bence volt eredményes, így a félidőben három góllal járt előrébb Horváth Rudolf együttese.

Szünet után Nagy Benjámin és Udvardi Ádám személyében két egészen fiatal játékosunk is pályára lépett, de ettől függetlenül a folytatásban is a mieink domináltak: az 58. percben Markó Máté növelte négyre az előnyünket, nem sokkal később pedig Dezamits Dominik jobb oldali beadása pattant az egyik védőről a kőszegiek kapujába. A 71. percben Markó Máté harmadszor is megzörgette a vendégek kapuját, a hajrában pedig a csereként beálló Vigh Patrik állította be a 7–0-s végeredményt.

Ez volt az utolsó edzőmérkőzésünk a rájátszás előtt, amin sok fiatalnak tudtunk lehetőséget adni. A srácok meglepően jól alkalmazkodtak ehhez a korosztályhoz is. Gyakoroltuk a támadójátékot, a kapcsolatokat. Sok új játékos lesz a tavasszal, ezért fontos volt ez a mérkőzés is. Felkészültünk a folytatásra, szerintem szép tavaszi szezon várhat ránk

– fogalmazott a mérkőzést követően Horváth Rudolf vezetőedző.