Jól játszott, de vereséget szenvedett az U19-es női válogatott

Jól játszott, de vereséget szenvedett az U19-es női válogatott

Megkezdte szereplését a dániai Eb-selejtező minitornán a magyar női U19-es válogatott. A Turtóczki Sándor szövetségi edző által irányított csapat szerdán, Hvidovréban lépett pályára és 2–0-s vereséget szenvedett Finnország ellen.

Az Illés Akadémia-Viktória játékosai közül Németh Zsófia Peónia a kezdőcsapatba került, Kiss-Lantos Hanna pedig csereként lépett pályára a 72. percben.

Az erősebb csapat nyert, de nem adtuk olcsón a bőrünket. A torna további részében is a mai játékot kell hoznunk, egy kicsit több figyelemmel. Az első gólunk, ami egy megpattant pontrúgásból született, elkerülhető lett volna. Fontos, hogy végig ragaszkodtak a lányok megbeszéltekhez, rengeteget dolgoztak és ez az eredmény ez ellen a csapat ellen elfogadható. Ma úgy tudunk lejönni a pályáról, hogy mi mindent megtettünk, de nyert a jobbik csapat. Természetesen nem azért vagyunk itt a tornán, hogy minél kisebb arányú vereségeket szenvedjünk, hanem hogy eredményesek legyünk. Megpróbálunk a következő mérkőzésen javítani, ami nem lesz könnyű, mivel a dán is egy nagyon erős csapat

– mondta az mlsz.hu-nak Turtóczki Sándor.

Nyitókép forrása: www.mlsz.hu