Jó úton jár a csapat

Jó úton jár a csapat

A felkészülés egy újabb állomása várt U17-es, valamint U15-ös együttesünkre.

Illés Akadémia-Viktória U15-U17 vegyes – ETO FC U15-U17 vegyes 0–2 (0–0, 0–0, 0–2)
Illés Aka.-Viktória: Spilenberg M. – Németh Z. (Mészáros D.), Sarang R, Tóth L, Szabó F. – Hajdú P., Simon E., Csejtei E. (Takács M.), Harangi L. (Harmath R.) – Mesterházy I. (Nagy B.), Csombor L. (Vass A.)

Péntek délután ismét edzőmérkőzés várt akadémista leányainkra, az ellenfél pedig az ETO FC együttese volt. A csapatok 3×30 perces erőfelmérőjének nagy részében mi birtokoltuk többet a labdát, sokszor szépen, kombinatívan, a széleket is használva játszottunk, amiből helyzeteket is tudtunk kialakítani. Az U17-esek mellett folyamatosan a pályán volt 4-5 U15-ös korosztályú játékos, akik jól vették fel a ritmust, jól szálltak be, és akiknek minden bizonnyal a fejlődésüket szolgálják az ilyen alkalmak. Ellenfelünk az utolsó periódusban kétszer ugyan be tudta venni kapunkat, ám ennek ellenére is nagyon sok pozitívumot lehet továbbvinni, és bőven van mire építeni.

Felkészülési mérkőzéshez képest kifejezetten jó iramú találkozót játszottunk, sok volt a párharc, de szép megmozdulásokat is lehetett látni bőven. Amit előzetesen megbeszéltünk a lányokkal, azt teljes mértékben teljesítették, és törekedtek ezeknek a dolgoknak a végrehajtására. Úgy érzem, hogy ott tartunk a felkészülésben, ahol szeretnénk, és ugyan támadásban is és védekezésben is lesz még munkánk, de ha a lányok ilyen hozzáállással dolgoznak, ezekben is előre fogunk lépni. Az U15-ösök is nagyon jól szálltak be, összességében gratulálok a csapatunknak, valamint az ETO-nak is. Megyünk tovább!

– értékelt Győrffy Mátyás, az U17-es csapat vezetőedzője.