Jó játékkal nyert Felcsúton U15-ös csapatunk

Jó játékkal nyert Felcsúton U15-ös csapatunk

A Puskás Akadémia otthonában győzött 2–0-ra Németh Richárd és Varga Roland legénysége, ami azt jelenti, hogy fiataljaink négy forduló után is veretlenül állnak a tabella élmezőnyében.

Puskás Akadémia FC U15 – Illés Akadémia U15 0–2 (0–2)
Illés Aka. U15.:
Németh B. – Tasnádi Zs. (Szilvási, 70.), Bolla Á., Kelemen, Hende – Szücs (Markó, 70.), Söptei (Sági, 47.), Meskó – Virág (Klement, 57.), Sipos-Kiss (Krone, 57.), Tóth E. (Szele, 47.). Vezetőedző: Németh Richárd.
Gólszerzők:
Meskó (14., 0–1), Sipos-Kiss (28., 0–2)

Picit nehézkes kezdés után vette fel szép lassan a mérkőzés ritmusát U15-ös együttesünk. Ennek köszönhetően a 14. percben a vezetést is sikerült megszereznünk: Virág Ádám fejese után kijött a labda a hazaiak kapusáról, Meskó Márk pedig a hálóba stukkolta a kipattanót. Akadémistáink a folytatásban is jól építkeztek és a 28. minutumban meg is duplázták az előnyünket. Sipos-Kiss Dániel egy agresszív letámadásnak hála elvette a labdát a fehérváriak cerberusától és könnyedén lőtt a kapuba. Ezzel pedig 2–0-ra alakította az eredményt, ami a szünetig már nem is változott.

A második játékrész teljesen hajazott az elsőre, azaz picit gyengébb kezdés után vették át az irányítást a mieink. Szele Máté és Sági Marcell előtt ugyan adódtak kisebb-nagyobb lehetőségek, de ezekből nem születtek újabb gólok. Ahogyan a jó beadásaink után sem. Így pedig maradt a magabiztos 2–0-s Illés-győzelem.

Az első félidőben inkább fizikálisan volt erős az ellenfél, míg szünet után a cseréknek köszönhetően ők is megpróbáltak építkezni. Ettől függetlenül végig mi tartottuk ellenőrzés alatt a mérkőzést. Azt gondolom, hogy az őszi négy meccset figyelembe véve most játszottunk a legjobban. Ráadásul kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót. Nagyon elégedett vagyok, ez egy szép győzelem volt

– értékelt a meccset követően Németh Richárd vezetőedző.