Jó hangulatú foci, biztató játék

Jó hangulatú foci, biztató játék

Az Illés Akadémia női U19-es korosztálya a Lurkó U15-tel mérte össze erejét.

Ismét egy, a csapat fejlődését kiválóan szolgáló erőfelmérőn van túl a Tebeli György és Urbán Anett vezette korosztály. A lányok ezúttal a Nagy Krisztián által irányított Lurkó U15-tel csaptak össze kétkapus edzésen. Már az első játékrészben is sikerült több olyan veszélyes helyzetet kialakítani, amelyből gól születhetett volna, de akkor még nem tudtuk megzörgetni a hálót, a lurkósok háromgólos előnyre tettek szert.

A folytatásban érezhetően a labdabirtokláson és a labdajáratáson volt a hangsúly. Ennek köszönhetően tetszetős támadásokat tudott vezetni a csapat, illetve átlövésekkel is bátran operáltak a lányok. Összességében, nagyon hajtós, jó színvonalú játékot tudhatott maga mögött a két együttes.

Az előzőekhez képest változtattunk a felállásunkon. Védekezésünket hátrébb hoztuk, tanulva a korábbiakból. Úgy gondolom így zártabbak voltunk, többnyire jól működött az új rendszer. Természetes voltak hibáink – nem is kevés –, de erre is valók ezek a gyakorlások. Így ezek a hibák kiderülnek, azaz a későbbiekben lesz lehetőségünk kijavítani. A lányok a végére nagyon elfáradtak, de ez teljesen rendben van így, mivel a felkészülés negyedik hetében járunk, ahol már intenzív edzéseket tartunk. Sok időnk nincs már a bajnoki rajtig, egy hét múlva játsszuk az első mérkőzést, idegenben, az ETO-val

– mondta a mérkőzés után Tebeli György.