Jó foci, utolsó percben szerzett győztes gól

Jó foci, utolsó percben szerzett győztes gól

U13-as együttesünk megérdemelte a sikert.

Zalaegerszegi TE FC U13 – Illés Akadémia U13 0–1 (0–0, 0–0, 0–0, 0–1)
Illés Aka. U13:
Dudás – Tóth N., Husz, Máté, Lajos – Novák, Németh L., Lengyel – Baranyi. Cserék: Kovács V. – Majlinger, Molnár B., Boda, Bangó. Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerző: Bangó (80., 0–1)

Az U13-as bajnokság Észak-nyugati csoportjának rangadójára, Zalaegerszegre utazott Sátori Barnabás együttese.

Különösen a két első etapban játszott nagyon jól a csapatunk. Támadásépítésben és helyzetkialakításban is kifejezetten remek minőséget képviseltünk: a gólszerzésünket az ihletett formában lévő hazai kapus és több alkalommal is a kapufa akadályozta meg. Akár 4-5 góllal is vezethettünk volna.

Kiegyenlítettebb lett a játék a térfélcsere után, de a hazaiak ekkor sem jelentettek veszélyt a kapunkra. A labdabirtoklási fölényünk ebben a periódusban is megvolt. A meccs utolsó jeleneteként szöglethez jutottunk. Németh Levente beadása utáni kavarodásból Bangó Benedek találta meg a labdát és lőtte a kapuba, kialakítva az 1–0-s Illés Akadémia-győzelmet.

Gratulálok a hazaiaknak, ugyanis rendkívül szervezettek voltak, abszolút megnehezítetek a dolgunkat. Amit talán igazából mi magunknak tettünk nehézzé: az első 40 percben be kellett volna rúgnunk a helyzeteket, mert ekkor nagyon jól futballoztunk, a labdavesztesék után is gyors visszatámadásaink voltak. A mi akaratunk érvényesült az egész meccsen, és a futball istene megjutalmazott minket azzal, hogy az utolsó percben sikerült betalálnunk. A mentális tulajdonságunk közül a hit végig megvolt a srácokban, ezért külön meg is dicsérem őket

– értékelt Sátori Barnabás vezetőedző.