Az Illés Akadémia U12 meccsén is egy gól döntött

Az Illés Akadémia U12 meccsén is egy gól döntött

Nem tudott betalálni idegenben Tóth Zsolt együttese.

Zalaegerszegi TE FC U12 – Illés Akadémia U12 1–0 (0–0, 1–0, 0–0, 0–0)
Illés Aka. U12:
Pálla – Giliczó, Németh K., Babos, Bajzek – Hányi, Német Á., Károlyi – Kalmár. Cserék: Sóvári – Szukics, Jáger, Őri, Török. Vezetőedző: Tóth Zsolt.

A legutóbbi három meccsen 15 gólt rúgó és háromszor is győzedelmeskedő ZTE FC vendége volt az Illés Akadémia U12.

Az első két etapban mezőnyjáték folyt, mindkét csapat komoly erőket mozgósított, de a kapuk nem igazán forogtak a veszélyben. Egy bal oldali beadás után olyan szerencsétlen értünk a labdába, hogy az a hosszú sarokba vágódott, 1–0. A játék képe a találat után sem változott.

A harmadik felvonástól kezdve már mi irányítottunk. Játékban és a helyzetek számában is ellenfelünk fölé nőttünk. Kapufát lőttünk, többször is nagy bravúrral védett a hazai kapus. A nagy nyomás megvolt a meccs végéig, de nem sikerült betalálnunk. Egy ikszes meccsen egy balszerencsés találat döntött.

Az első 40 perc egyenlő erők küzdelmét hozta, a kapuk nem voltak veszélyben. Mi magasan védekeztünk, kerestük a mélységi játékot és a széleken a bontásokat, de ennek a hatékonysága inkább a második félidőre domborodott ki. Sajnos nem tudtunk gólt szerezni, de nem tudom őket elmarasztani a fiúkat, az alapelveink ültek, elöl hiányzott a minőség. Az ebédünket megettük, a desszertet sajnos nem sikerült…

– mondta Tóth Zsolt vezetőedző.