Ismét fölényes győzelmet aratott a Csornai SE ellen U12-es csapatunk

Ismét fölényes győzelmet aratott a Csornai SE ellen U12-es csapatunk

A februári magabiztos idegenbeli győzelem után hazai környezetben is gólerős játékot nyújtva verte ellenfelét Takács Csaba együttese. Fiataljaink 3–0-ás félidőt követően 7–0-ra győztek.

Illés Akadémia U12 – Csornai SE U12 7–0 (3–0)
Illés Aka. U12.:
Szalai-Horváth – Laczó, Mórocz, Szántó – Vert, Hideg – Horváth Á., Grádvohl, Horváth V. Cserék: Módly, Molnár B., Hányi, Moldován. Vezetőedző: Takács Csaba.
Gólszerzők: Molnár B. (26., 49.), Grádvohl (8.), Laczó (12.), Hideg (38.), Horváth Á. (51.), Moldován (59.)

Februárban 5–0-ás győzelmet aratott Csornán az U12-es csapatunk, ennek megfelelően ezúttal is nagy gólarányú sikerre készültek Takács Csaba tanítványai, akik nem is okoztak csalódást mesterüknek, ugyanis újfent alaposan megterhelték az ellenfél hálóját. Az első félidőben háromszor, míg a másodikban négyszer találtak be a vendégek kapujába. A gólok pedig rendkívül változatos módon születtek: voltak védhetetlen távoli lövések, valamint szépen végigjátszott akciók is. A 7–0-ás győzelem teljesen reálisnak mondható.

Az egész mérkőzésen jóval többet birtokoltuk a labdát. Nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, de a kapu előtt megint picit határozatlanok voltunk. A szünetben 3–0-ra vezettünk, de akár lehetett volna ennek a duplája is az előnyünk. Térfélcserét követően gyorsítottunk a játékunkon, így még több ziccerünk adódott. Összességében elégedett vagyok a gyerekek teljesítményével. Úgy vélem, hogy amennyiben tovább tudjuk növelni a sebességet, akkor még több örömünk lesz majd az eredményekben. No, meg persze a srácok fejlődésében is

– fogalmazott a találkozót követően Takács Csaba vezetőedző.