Huszadik meccsét nyerte meg az Illés Akadémia U13

Huszadik meccsét nyerte meg az Illés Akadémia U13

Heten is feliratkoztak ma a góllövők közé.

Illés Akadémia U13 – Csornai SE U13 11–0 (4–0)
Illés Aka. U13: Tóth M. – Kálócz, Tasnádi, Vámos, Molnár L. – Bolla, Hende, Söptei – Virág, Klement, Tóth E. Cserék: Őri – Papp M., Nyári. Edző: Varga Roland.
Gólszerzők: Söptei (3.), Klement (6., 46.), Virág (20., 60.), Bolla (21., 43., 56.), Tóth E. (34.), Kálócz (50.), Hende (59.)

A kezdősípszóra elállt az eső, azonban így is vizes műfű fogadta a két csapatot, amihez a mieink alkalmazkodtak könnyebben. A 3. percben Tóth Erik vitte be balról a labdát, az első lövést még blokkolták a vendégek, ám a kipattanóra Söptei Bálint érkezett, és 7 méterről a kapuba emelt. Újabb három perc elteltével Molnár Levente húzott be a bal szélről, passzát Klement Dávid váltotta gólra, 2–0. A 20. percben Klement Dávid az ötösnél kavargatott, Virág Ádám tisztán érkezett és a labdát a jobb sarokba rúgta. Gólra megint gólt szereztünk, Tóth Erik előkészítését Bolla Áron belsőzte 12 méterről a kapu bal felébe, 4–0. A szünetben Varga Roland továbbra is türelmes játékot kért, valamint felhívta a figyelmet arra, hogy a lesekre jobban kell ügyelnünk.

A 34. percben Klement Dávid lépett ki ziccerben, de a kapus levarázsolta a labdát a lábáról, csatárunk azonban visszagyötörte a kapu elé, ahol Tóth Erik megszerezte ötödik gólunkat. A 43. percben egy szép szögletvariáció után a rövidre érkező Bolla Áron csúsztatott a hosszúba, 6–0. Nem sokkal később Klement Dávid a félpályán kapott labdával szlalomozott végig a csornai védelmen, majd a kapust is kicselezve gurított a kapuba, 7–0. Klement újból feliratkozott a kanadai táblázatra, ugyanis kihagyhatatlan helyzetbe hozta Kálócz Dávidot, aki nem is hibázott közelről, 8–0. Az 56. percben Virág Ádám beadása után még mentettek a védők, a labda Bolla Áron elé került, aki a 16-osról kilőtte a bal felsőt. Az utolsó előtti percben Hende Dániel lőtt 14 méterről a kapuba, majd még Virág Ádám is betalált, kialakítva a 11–0-ás végeredményt.

Amit vártunk a fiúktól azt hozták: felszabadultan játszottak. A sok győzelem után is bebizonyították ismét, hogy kiemelkednek a mezőnyből. Maximálisan betartották azt, amit kértünk tőlünk. Persze voltak hibák – mindig vannak – ezeket ki kell javítanunk, de nem lehetünk elégedetlenek. Kifejezetten örülök annak, hogy zsinórban a hatodik meccsen tudunk begyakorolt pontrúgás után gólt szerezni

– foglalta össze a látottakat Varga Roland.