Iksz a nyugat-dunántúli zöld-fehér rangadón

Iksz a nyugat-dunántúli zöld-fehér rangadón

A nyugat-dunántúli zöld-fehér ütközetet gólokkal kellett volna megnyernünk.

ETO FC Győr U16 – Illés Akadémia U16 0–0
Illés Aka. U16: Őri K. – Szép (Klement, 46.), Tasnádi, Nyári, Molnár L. – Bolla Á., Hende – Sági, Söptei (Tóth E., 77.), Szele (Sipos-Kiss, 62.) – Markó (Krone, 46.). Vezetőedző: Németh Richárd.

Már az első félidőben sikerült fölényt kialakítanunk, pedig a szokatlan műfüves talaj miatt lassú volt a játék, ez a kezdetekben nem kedvezett nekünk. Így is megvoltak a lehetőségeink, szögletek után és egyéni akcióból is alakítottunk helyzeteket, de szokatlanul sokszor állítottak meg bennünket lesen.

Szünet után aztán egy térfélen folyt a játék, a hazaiak az előrevágott labdákkal operáltak volna, de ezeket levadásztuk. Sipos-Kiss Dániel kapufáig jutott, többször maradtunk le a lecsorgó-kipattanó labdákról. Húsz felett volt a szögleteink száma, ám ezen a napon nem találtuk a kapuhoz vezető utat, a befejezések ma bizony hiányoztak, így 0–0-val zárult a mérkőzés.

A srácok akaratával ma sem volt probléma, hiányoztak azonban a befejezések. Megvoltak a lehetőségeink, ám ha nyerni akarunk, akkor ezekkel élni kell

– mondta a vezetőedző, Németh Richárd.