Igazságos döntetlen született a két dobogós meccsén

Igazságos döntetlen született a két dobogós meccsén

Ugyan már a derbi első percében vezetést szereztek Takács Csaba tanítványai, de egy komoly egyéni hiba miatt 1–1-re végeztek az ETO U12-es együttesének otthonában.

ETO FC Győr U12 – Illés Akadémia U12 1–1 (0–1)
Illés Aka. U12.: Szalai-Horváth – Laczó, Mórocz, Szántó – Vert, Hideg – Papp M., Grádvohl, Horváth V. Cserék: Horváth Á., Molnár B., Hányi, Moldován. Vezetőedző: Takács Csaba.
Gólszerző: Papp M. (1., 0–1)

A tabella második helyén álló Rába-partiak otthonában Takács Csaba bronzérmes pozícióban állomásozó legénysége a létező legjobban kezdett, ugyanis Papp Máté már a 45. másodpercben megszerezte a vezetést. A folytatásban átvették az irányítást a hazaiak, ám ezt csupán szögletekben tudták realizálni.  A 15. percet követően viszont a mieink játszottak fölényben: sok labdát szereztek, melyek után gyakran kerültek gólhelyzetbe. Sajnos ezeket kivétel nélkül elhibázták, így a félidőben „csupán” 1–0-ra vezettek a mieink.

A második játékrész elején egy komoly egyéni hibából adódóan egyenlített az ETO. A bekapott gól után megpróbáltak újítani Takács Csaba tanítványa, akik főként távoli lövésekkel próbálkoztak. Ezek közül viszont egyik sem rezegtette meg a hálót, így pedig 1–1 lett a derbi végeredménye.

Úgy gondolom, hogy a játék képe alapján igazságos döntetlen született. Győzni jöttünk Győrbe, és ennek érdekében agresszív, sok labdaszerzésre épülő taktikát választottunk. Ez az első félidőben jól működött, mivel több helyzetet is sikerült belőlük kialakítani. Szünet után viszont bebizonyosodott, hogy minden percben maximálisan koncentrálni kell, mert ennek hiányát góllal bünteti általában az ellenfél

– értékelt az összecsapást követően Takács Csaba vezetőedző.