Idegenben győzött U15-ös leány csapatunk

Idegenben győzött U15-ös leány csapatunk

Luki András csapata szervezett, jó játékkal győzte le az ETO-t.

ETO FC Győr U15 – Illés Akadémia-Viktória U15 0–1 (0–1)
Illés Aka.-Viktória U15:
Spilenberg M. (Németh Zs.) – Varga Zs., Csarnai Z., Giczi K., Lakatos L. – Takács M. (Ceglédi B.), Sági F. (Hopp K.), Kopfensteiner Sz. (Márk Sz.) – Mészáros D. (Csombor L.), Alasz H. (Czuczai M.), Tóth L. (Nagy B.). Vezetőedző: Luki András.
Gólszerző: Alasz H. (21., 0–1)

Koncentráltan, jól kezdte csapatunk a mérkőzést. Az első tizenöt percben a védekezésben jól szűkítettük a területeket, a labdakihozataloknál tudatos megoldásokkal építkeztek a lányok és szép támadásokkal jutott el a csapat a győriek kapujáig.  A 21. percben azután Alasz Hanna, egy kapukirúgás után labdát szerzett az ellenfél térfelén és szép egyéni akciót megkoronázva kilőtte a hosszú sarkot.

A folytatásban is támadásban maradt a csapat és a helyzetek alapján akár már az első félidőben eldönthette volna a mérkőzést. A lehetőségek kimaradtak, több gól már nem született, de ha volt is a második játékrészben egy rövid időszak, amikor az ETO a mezőnyben akadémistáink fölé tudott kerülni, összeséggében dominálni tudtak a lányok és idegenben is jó teljesítményt nyújtva, megérdemelten szerezték meg a három pontot.

Alaposan felkészültünk a mérkőzésre. Extra, motivációs üzenetet kaptak a lányok és a stábtagok is, és ez bevált. A lányok összeszedték a gondolataikat, szervezetten jól játszottak az első pillanattól kezdve. Meg is lett az eredménye, Alasz Hanna nagyon szép gólt lőtt, de az egész csapatot dicsérnem kell, mindenki jól játszott. Örülünk a fontos győzelemnek és szeretnénk vele a Puskás Akadémia ellen keresztszalag-szakadást szenvedett Kutasy Lucának sok erőt, kitartást, mielőbbi felépülést kívánni

– értékelt Luki András, csapatunk vezetőedzője.