Féltucat gólt lőtt női U17-es csapatunk Győrben!

Féltucat gólt lőtt női U17-es csapatunk Győrben!

A szezon eddigi legjobb játékával, féltucat gólt lőve győzött Győrffy Mátyás csapata Győrben, az ETO ellen.

ETO FC Győr U17 – Illés Akadémia-Viktória U17 1–6 (0–3)
Illés Aka.-Viktória U17: Farkas L. – Csáki E. (Egervölgyi L., 77.), Sarang R., Pintér T., Szabó F. – Szabó L. (Váraljai V., 77.) – Simon E. (Kleinert P., 55.), Harangi L. (Hajdú P., 65.), Csejtei E. – Gyócs-Németh C. (Németh N., 55.), Mesterházy I. (Németh Z., 65.). Vezetőedző: Győrffy Mátyás.
Gólszerzők: Csejtei E. (5., 0–1; 59., 0–4), Gyócs-Németh C. (20., 0–2), Csáki E. (44., 11-esből, 0–3), Mesterházi I. (63., 0–5), Kleinert P. (85., 1–6)

Jól sikerült a felkészülés, a ráhangolás a mérkőzésre. A lányok elszántan, koncentráltan kezdtek, Csejtei Emília már az első helyzetünket gólra váltotta, megadva ezzel a találkozó alaphangját. Sőt, a folytatásban is támadásban maradt az Illés Akadémia-Viktória, dominálni tudott, a játék minden elemében ellenfele fölé nőtt. A kihagyott lehetőségek sem bosszulták meg magukat, Gyócs-Németh Cintia szép góljával sikerült növelni az előnyt, majd még a fordulás előtt Csáki Eszter, tizenegyesből újabb gólt szerzett – háromgólos előnnyel fordulhatott a csapatunk.

A második félidő elején az ETO erősíteni próbált, ki is tudott némi – szerencsére meddő – mezőnyfölényt harcolni, de hátul jó döntéseket hoztunk és a mérkőzésnek ez a periódusa nem volt több, mint tíz-tizenöt perc. Köszönhetően a játékba jól beszálló cseréknek is, ismét a mieink kerekedtek felül, irányítottuk a játékot és újabb három góllal tettük fölényessé ilyen különbséggel is megérdemelt győzelmünket.

Nagyon büszke vagyok a csapatra! Nagyon jól játszott a csapat, szép gólokat szereztünk, a győzelemhez valamennyi pályára lépett játékos hozzátette a magáét. Bízom benne, hogy ez a csapat igazi arca és a lányok is elhiszik, bennük van az ilyen teljesítmény, érdemes dolgozni és hinni a közös munkában. A csapat szeretné ezt a fontos győzelmet fontos játékosunknak, a közösség egyik motorjának, a sérült Tóth Biankának ajánlani, nagyon várjuk mindannyian, hogy újra közöttünk legyen

– mondta Győrffy Mátyás vezetőedző.